Nejnovější recenze ze sekce Pleťové oleje
- stačí málo produktu
- příjemná vůně
- složení
- krásný obal
- olej se promění v emulzi
- nepotřebujete tamponky, stačí voda
- nemám co vytknout
Tomas Arsov odličovací olej je ideálním prvním krokem v dvoufázovém odlíčení. Má velmi příjemnou vůni, která připomíná vůni marcipánu. Přitom vůně není vtíravá či nepříjemná, ale přirozená, vzhledem k přírodním produktům, které odličovací olej obsahuje. Také mě velmi zaujalo složení, jelikož mám se všemi oleji již v minulosti velmi dobrou zkušenost, zejména se švestkovým a meruňkovým olejem. Produktem nemusíte zbytečně plýtvat, tři/čtyři malé pumpičky stačí na celý obličej i krk. Oceňuji, že olej jde poté lehce sundat vodou, jelikož se změní na příjemnou emulzi, a nemusím používat velké množství tamponků či využít jinou pomůcku, abych olej z pleti dostala a neměla mastný pocit. U tohoto produktu po smytí vodou je potřeba pleť ještě dočistit (což u dvoufázového čištění je samozřejmost), ale už tak je pleť zbavená toho nejhoršího a působí vzhledem k použitým olejům vyživeně a už i "napapaně". Produkt působí luxusně nejen na oko, ale i složením a efektem po použití. Mohu jen doporučit.
- Jednoduchost použití
- Rychlost odlíčení
- Odstraňuje odolný make up
- Krásné balení
- Velikost balení
- Vůně
Použití tohoto odličovacího olejíčku je velmi jednoduché a rychlé. Při použití ve sprše mám během chviličky odlíčený i odolnější make up. Konzistence je příjemná, na pleti je olej příjemný také. Balení je velké a není nutné použít velké množství oleje, tudíž určitě vydrží dlouho. Malým mínusem hodnotím vůni, na kterou si zatím nemohu úplně zvyknout. Produkt bych však i přesto doporučila.
- krásně odstraní nečistoty
- moc hezky pleť vyčistí
S výsledky používání produktu TOMAS ARSOV – REWIND hydrofilní odličovací olej jsem velmi spokojená,. Odličovací olej se velmi snadno nanáší na pleť a krásně vyčistí všechy nečistoty ihned. Pokožka je prožářená a hezky čistá. Celková barva pleti je zářivá a pleť vypadá oživeně.
- přírodní složení
- vůně
- konzistence
- vhodný pro všechny typy pleti
- velikost balení
Lehký čistící olej REWIND je vhodný pro kterýkoli typ pokožky. Obsahuje pouze přírodní směsi olejů, jež mají celou řadu účinků. Tak například makadamiový olej pokožku hydratuje a má protizánětlivé účinky, švestkový olej je skvělý pro zlepšení kožní bariéry, směs avokádového, meruňkového a arganového oleje, které pleť vyživují, hydratují, projasňují a regenerují a jojobový olej přispívá k redukci tvorby kožního mazu.
příjemný
- Jednoduché dávkování-pumpička
Odličovací olej Rewind je velmi dobře snášený citlivou pletí.
Rozpouští makeup po chvilce, narozdíl od jiných, konkurenčních produktů. Pleť je čistá, hladká a připravená na další kroky v péči o pleť. Velmi praktické je dávkování pumpičkou za které dávám plusové body.
- Léty prověřený produkt.
Regenerační olej Althea používám dlouhodobě a vím, že má ty účinky , které má mít.
- Vune
- Slozeni
- Ucinky na plet
- Snadne smyvani, ackoliv je to olej
Olej ma zajimave slozeni. Jeho vune je jemna a prijemna a je setrny i k citlive pokozce.myslim si, ze po pouziti mam plet dukladne vycistenou a zbavenou vsech necistot. Vyrobek zcela urcite doporucim, plet nevysousi a je k ni maximalne citlivy. Zaradim do denni rutiny.
- Snadno se oplachuje
- Příjemná vůně
Odličovací olej jsem si dovolila vyzkoušet na sobě a musím říct že mě mile překvapil
Měla jsem na sobě zrovna krém s SPF 50 takže hutný krém ale tento odličovací olej si s ním dokonale poradil
Jeho krásná marcipánová vůně mě naprosto okouzlila
Pleť po oleji zůstala hladká bez jakéhokoliv podráždění nebo začervenání
- příjemný pocit příjemná vůně
- lehce se roztírá příjemná vůně
- Olejíček je na obličeji příjemný a zjemní hluboké vrásky .
- olej je příjemný, dobře se vstřebává
Pleťové oleje jsou za mě Top, již má několikátý. Krásně se vstřebá a pleť je krásně jemná.
- Malé balení.
- Příjemná vůně
Luxusní péče pro suchou a citlivou pleť. K tomuto produktu se vracím.
skvely na cisteni pleti
zklidnění a vyživení pleti
Používám po koupeli na vlhké tělo. Pleť po aplikaci není mastná , olej se vpije do kůže a zůstane jen příjemný pocit hladkosti a jemnosti.
Vyhovuje pro suchou pokožku, lehce vstřebatelný. 2 kapky stačí na celý obličej.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »