Nejnovější recenze ze sekce Pleťové oleje
Příjemný olejíček
Ďaľšie super sérum od Vás
- krásně voní
- příjemné po použití
- pleť zůstává mastná
Krásná, jemná a také příjemná vůně oleje příjemně překvapí, opravdu voní po granátovém jablku. Po aplikaci na pleť působí velmi příjemně a kůži hezky vyplní. Co se týká vyplnění jemných vrásek tak po chvíli používání je vidět, že vrásky jsou jemnější.
Příjemný pleťový olej viditelné zlepšení pleti
Jiný nekupuji.
Asombroso Pure Bio Arganový olej Bio 100 ml
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v Asombroso.cz
- Objednávám už po několikáté, tentokrát mamce.
nemastí, ale brání přesušení
- přírodní složení
- nemám
Měla jsem možnost testovat pleť.olej Weleda granátové jablko a olejíček skutečně funguje, pleť je vypnutější a jakoby i zářivější , líbí se mi kombinace přírodních olejů, které pomáhají zpevnění pleti, příjemná je i vůně, jemná, olej je v krásném balení
Výborný
- skvělý, používám několik let na noc. Příjemná vůně, pleť je jako sametová, ač je to olej, krásně se vstřebává.
- Skvěle voní
- Nedráždí pokožku
- Vůně vydrží až do večera
- Hodí se k toaletní vodě stejného druhu
Již jsem měla krém a ten mi výrazně pomohl, teď zkouším olej a mám v něm stejnou důvěru.
- Skvělý na masáže promazání ale i na vlasy pokud jsou suché a bez života mě pomohl hodně
- Skvělý
- Olej odżywczy ma rewelacyjny skład
- Wspaniale odżywia i natłuszcza suchą skórę okolic oczu, szyi, dekoltu i twarzy
- Bardzo wygodne, higieniczne opakowanie
- Ładny design
- Świetnie sprawdza się w bogatszej, nocnej pielęgnacji
- Kapitalny zapach, który pochodzi ze składników olejku
- Przy regularnym stosowaniu starcza na 30-40 dni
- Chce się go polecać znajomym
- Jest naprawdę świetny!
Skvělý!
- Složení
- Vůně
- Rychle se vstřebá
- Klidně bych uvítala i větší balení
Olej má příjemnou nevtíravou vůni. Velmi dobře se nanáší a nezanechává pocit mastnoty. Stačí pár kapek a krásně vystačí na celý obličej i krk. Již po pár dnech byla pleť zařivější a tón pleti sjednocený. Ideální pro zimní období, pleti dodá potřebnou dávku péče.
- Dobrý pro zdraví
- Olejíček sjednotí tóny pleti a vrásky se viditelně vyhladí. Jsem s ním moc spokojená. Střídám ho s pletovým krémem proti vráskám..
Jsem ráda, že jsem tenhle olejíček objevila. Cena je pro mě sice trochu vyšší , ale jsem s ním spokojená. Helena 66 let
Složení mě odradilo, parabeny.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »