Nejnovější recenze ze sekce Pleťové oleje
- krásne vonia
- nezanecháva mastný pocit
- hydrautovaná a rozjasnená pleť
- vyššia cena
- vačšia spotreba na jedno použitie
Olej používam zatiaľ dva týždne, pleť je po ňom rozjasnená, hydratovaná a na dotyk zamatová. Proces samotnej aplikácie nie je nejak náročný ani zdĺhavý akurát spotrebujem na jedno použitie viac než 3-4 kvapky ako je uvedené. Olej krásne intenzívne vonia.
- suchá pokožka vypadá při dlouhodobém mnohem lépe tzn. již není tak suchá - olej kupuji dlouhodobě pro maminku a ta si ho pochvaluje
olej je fajn pro suchou pokožku :-))
- Krásne vonia
- Uz po prvom použití je vidieť zmena
- jemný, přesto účinný
- Jemný, vhodný i na citlivou pleť
- Svěží pocit po aplikaci
- Vyšší cena
Zaujal mě krásný obal. Aplikace byla velice jednoduchá, pomocí kapátka. Po nanesení a vmasírovaní do pleti jsem ucítila velice jemnou a příjemnou vůni grantového jablíčka. Měla jsem pocit svěží a rozjasňěné pleti. Pleť se zdá být pevnější a vrásky jsou méně viditelné.
- Neucpava póry
- Perfektně hydratuje
- Pomáhá udržet pleť hydratovanou a vypnutou
- Nebude pro mastnou pleť
Unikátní složení s granátovým jablkem je jasný důkaz toho, že Welede,na formulacích produktu záleží. Je to perfektní hydratační olej,který nemastí pokožku, dobře se vsakuje a udržuje pleť napnutou. Použití je vždy na závěr pleťové rutiny, olej je takové pojidlo a veškerou péči uzamkne. To balení je moc hezké a elegantní, oceňuji,že se etiketa neničí. Koupíte v drogerii za slušné peníze
- Praktické menší balení
- Pumpička
Zpevňující pleťový olej Granátové jablko používám denně na svoji pleť ráno a večer. Stačí dát tři malé kapky oleje na vyčištěnou a vlhkou pleť. Pleť po nanešení oleje je rozzářená. Vůně není pronikavá, což mi maximálně vyhovuje. Olej nezanechává mastnou pleť.
- dobře se vstřebává
Pomohl mi se škůdci na kytkách a lepší se mi ekzém na dlaních.
- Skvělá kvalita, používám dlouhodobě, nezanechává mastný film
Pusobi primo zazracne, ma opravdu skvele ucinky
Krásná vůně, dlouho vydrží, naprosto skvělý
Moc příjemný, dobře se vstřebává, krásná pokožka po něm
Používám několik let, pleť je vláčná, hydratovaná, doporučuji všem ženám !!! Velmi příjemná vůně !!!
- dávkování
- účinnost
- vůně
- neshledán žádný
K testovanému produktu - Zpevňující olej granátové jablko od Weledy nemám žádných výtek, neboť účinky na pleť byly znatelné, již po cca týdnu používání! Takže jej nelze, než doporučit.
Z výčtu kladů vypichuji: dávkování, účinek na vzhled a kvalitu pleti, úžasná vůně! A, jen doplním, že ač jde o olej, nemáte z něj pocit umaštěnosti, neboť se rychle vstřebává.
Velice jemný a příjemný
Vše je přírodní a za dostupnou cenu.
- Prijemna vune
- Aplikator
- Zpevneni a rozjasneni pleti
- Nejsou
velka spokojenost. Hned pri prvnim pouziti byli videt zmeny , rozjasnění a zpevneni pleti . Drobne vrasky jsou po par pouziti oleje vyhlazeny . Vyhovuje mi aplikator, kterym se nanese jen primerene mnozstvi. Prijimna vune . urcite bych jen doporucila .
Skvělý na velmi citlivou pleť.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »