Nejnovější recenze ze sekce Pleťové oleje
- Na suchou a citlivou pleť, rychlé a jednoduché použití.
- Perfektní, nic lepšího, kvalitnějšího neznám.
- A ta vůně
Objednala jsem znovu produkty Bioorganica protože jsem se do nich při prvním nákupu zamilovala. Vyhlazují pleť, dodávají jí perfektní jemnost a vláčnost. A naprosto božsky voní. Pokaždé když si namažu obličej olejíčkem, tak si prostě musím čichnout k rukám protože nádherně voní
- Promastí a zjemní
Tak tohle je pecka na nehty, vlasy, pleť jako maska super
Tento olej je úžasný, krásně voní, hezky pečuje o pleť, spolu s masážním rolonem je to rozmazlování pleti, pleť mám spíše mastnější se sklonem k akné a naprosto mi vyhovuje, vyhlazuje drobné linky a vrásky
Je to dárek, syn má ekzém na rukou, tak uvidíme zda to pomůže.
- kvalita oleje
Kupuju opakovaně. Vyhovuje mi.
Krásná vůně, zjemňuje pleť
Dekuji
Clarins Omlazující pleťový olej pro dehydrovanou pleť Modrá orchidea (Blue Orchid Face Treatment Oil) 30 ml
Vynikající na suchou pleť, vyhlazuje
- PŘÍJEMNÁ VŮNĚ PRO ZDRAVÍ
- DOPORUČUJI
- NIC
OK
Tento produkt,je velký zázrak,kdo váhá,ať si koupí dva.
Olej používám na vlasy jsem moc ráda že jsem ho objevila vlasům moc pomáhá
Perfektní, kupuji opakovaně.
Jojobový olej používáme s dcerami smichany s různými jinými oleji (sipkovy, tamanu, ruzovy, levandulovy...). Je super. Při pocitu, že olej nestačí, doplňujeme masly (arganove, mesickove, ruzove, levandulove...). Maximální spokojenost.
- kvalita
- přírodní složení
- výživný
- troch intenzivní vůně
Olejíček Granátové jablko je fajn pleťový olej pro každodenní používání. Jedná se o přírodní produkt a to oceňuji. Nicméně pro někoho může být jeho vůně intenzivní. Používala jsem jej na večerní rutinu na navlhčenou pleť po nanesení pleťového séra a krému, tak jako se doporučuje. Pleť po prvním použití byla "napapaná" a vyživená, a to mám suchou a atopickou pleť. proto doporučuji všem "citlivkám". Jelikož je to olejíček, je třeba počítat, že po nanesení bude pleť mastnější (vsáknutí cca za půl hodinu).
To co jsem očekávala
- Nádherná vůně
- je to bio výrobek
- pevná pleť
Pleťový olej granatove jablko od Weledy. Je to vyrobek, ktery pochazi z prirody. Podle toho take i baleni, za me Wow. Vypln baleni je 100%recyklovatelna, nebo rozpustna ve vode, nebo ji lze kompostovat.
Pletovy olej hned po otevreni si vas okouzli svou vuni. Olejicek se davkuje specialnim kapatkem. Po aplikaci je plet mastnejai ale cystrida ji brzy pocit pevnosti, lehkosti a svezesti. Plet je vice rozjasnena. Zjemneni vrasek jsem zatim nezaznamenala ale chce to urcite delsi testovani :).
- SKVĚLY
- Vůně
- Rojasnění
- Opatrně kolem vlasů, rychle se pak mastí
Zpevňující pleťové olej Granatové jabko od Weledy je super na tohle podzimní počasí, kdy se pleť loupe a vyšušuje. Ráno stačí pár kapek oleje a vyjít i bez použití make-upu, pleť krásně rozjsní a má krásnou vůni. Jen pozor na okolí kolem vlasů, rychle se pak mastí.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »